Nyheter

Forsterkning av troppen!

En av flere nyansettelser har ankommet, og vi har gleden av å presentere vår første i 2021, Jarle Kvitnes.

Jarle vender tilbake til energibransjen og gamle lagkamerater etter noen års opphold i Atea som senior konsulent, hvor han jobbet med digitalisering innenfor prosessoptimalisering og prosessdesign. Han har tidligere jobbet for Tieto, både i det svenske og norske markedet med kunder som Hafslund, Göteborg Energi og Vattenfall. I Jarle får vi en lagspiller og humørspreder med tung erfaring fra energibransjen, noe våre kunder kommer til å få glede av!

Vi tok en prat med Jarle for å bli bedre kjent med han:

Kort om deg?

Jeg er 37 år gammel med kone og 3 barn. Er bosatt i Slemmestad, Asker.

Hvorfor valgte du Altere?

Jeg synes den reisen Altere har startet, og alt de har klart å utrede på så kort tid både imponerte og inspirerte meg til å ta steget tilbake til energibransjen, denne reisen vil jeg også ta del i!

Hva driver deg på jobb?

Lagånden og relasjoner, tenk alt det vi kan får til sammen! Ikke minst mestringsfølelsen av gode prosjektgjennomføringer og overleveringen av høykvalitets produkter til våre kunder.

Hvilken rolle skal du bekle i Altere?

Her i Altere trer jeg inn i rollen som prosjektleder. Det betyr i korte trekk planlegging og oppfølging av de pågående og planlagte kundeprosjekter, samt å fungere som customer success manager i beredskapsperiodene for de kundene som allerede har tatt i bruk Utility Cloud.

Tilslutt, hvordan lader du batteriene?

Bruker mye tid på jakt eller turer i skog og mark, alene eller med hele familien. Det er en fin måte å samle energi i en ellers hektisk hverdag.

Jarle nyter en velfortjent kaffe etter en lang marsj på fjellet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *