Nyheter

Velkommen BKK Strøm!

Da har vi styrket stallen med nok en solid signering og ønsker BKK Strøm velkommen til Utility Cloud.

BKK Strøm er en veldig spennende forretningsenhet i BKK konsernet, hvor entreprenørskap og testing av nye forretningsmodeller har høy prioritet. Det viser seg blant annet i den nye tjenesten de har laget i november – minimer.no. Det er en tjeneste som hjelper bedrifter til å analysere strømfakturaen og estimere hvor god den er.

Det ble naturlig for BKK Strøm å velge Utility Cloud, slik at de fikk et kjernesystem som gir gode muligheter for skreddersøm og integrasjon. – Full frihet i alle retninger er hva vi trenger og hva vi får, sier daglig leder i BKK Strøm, Simen Armond.

Vi gleder oss til å være med på reisen, og ikke minst jobbe sammen med en kunnskapsrik og offensiv gjeng i BKK Strøm. Vi er allerede godt i gang med onboardingen, og er stolte av at en så solid aktør har valgt Utility Cloud. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *