Nyheter

Norges største fjernvarmeselskap velger Utility Cloud!

Fortum Oslo Varme bytter kundehåndteringssystem, og velger Altere sin plattform Utility Cloud.

I knallhard konkurranse med noen av landets største konsulenthus og systemleverandører gikk Altere seirende ut, og vinner dermed sin andre anbudskonkurranse på kort tid. Tidligere i år ble det klart at Skagerak Energi valgte Utility Cloud, og Altere leverer nå kundehåndteringssystem for kraftsalg, kraftproduksjon, kjøling og fjernvarme.

Vi tok en prat med Jonny Lotten i Fortum Oslo Varme for å høre hvorfor de valgte Utility Cloud og hvilke forventninger de har til systemet?

– Utility Cloud presenterte en løsning som en helhetlig og godt integrert “totalløsning” for CRM og fakturering. Løsningen framstår som enklere for brukeren da alle “hovedprosesser” løses fra samme brukergrensesnitt​. Løsningen utmerket seg på kriteriene, teknologi, kvalitet og økonomi.- Vi ser nå frem til en effektiv implementering av løsningen.

Vi er utrolig stolte av hva vi har fått til på kort tid, og veldig takknemlige for at Fortum Oslo Varme gir oss tillit. Selskapet er en viktig bidragsyter til det grønne skiftet og til et mer miljøvennlig og bærekraftig Oslo. Vi gleder oss veldig til å være med videre på denne reisen.  

Nå har vi vunnet syv kunder på et drøyt år og signert kontrakter for over 100 millioner kroner. Dette gir oss stor forutsigbarhet og vi kan fortsette den planlagte organiske veksten. Altere teller nå 21 ansatte fordelt på kontorene i Halden og Oslo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *