Nyheter

Møte våre unge talenter #Jaran Martinsen

Neste mann ut i serien unge talenter er sarpingen Jaran Martinsen, han også med bakgrunn fra HIØ!

Jaran har jobbet hos oss i litt over et halvt år og sørger for at det er god fart i backend-teamet. Han har et smittende humør og en positiv innstilling til det meste. Vi stilte Jaran noen spørsmål slik at leserne våre kan bli bedre kjent med han.

Kort om bakgrunnen din, utdannelse og erfaring?

Jeg er 41 år, er gift og har to barn, har nylig fått en bachelor i Informatikk ved HIØ i Halden. Fra tidligere har jeg fagbrev i treforedling og har det meste av arbeidserfaringen fra Nordic Paper AS, en papirfabrikk mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

Hvorfor valgte du Altere?

Altere er en spennende nystartet bedrift som benytter seg av moderne utviklingsverktøy og plattformer. Vi er i sterk vekst og har spennende og utfordrende arbeidsdager. Som utvikler her har vi stor innvirkning på hvordan problemene løses.

Hva driver deg på jobb?

Som utvikler er den store motivasjonen utvikling og fullføring av prosjekter. Miljøet her på kontoret er veldig bra, og vi jobber godt i team!

Din rolle i Altere?

Jeg er backendutvikler med arbeidsplass i Halden.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Fritiden går med til familie og venner, men jeg holder også aktivt på med Offroad kjøring med bil, og tilhørende reparasjoner når jeg kjører`n i filler. Det siste året har jeg begynt med Overlanding, og har rigget en av bilene mine med taktelt og kjøkkenløsning. Drar ofte med sønnen min på tur i skog og fjell.

Jaran i godt driv i offroad-løypa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *