Nyheter

Møt våre unge talenter #Stian Albretsen

Da har vi gleden av å presentere nok et talent som vi har hentet fra HIØ, Stian Albretsen!

Stian kom tidlig inn i selskapet, samtidig som han studerte informatikk på andre året. Han har vært veldig viktig for backend utviklingen og fikk raskt fast ansettelse etter han fullførte studiene. Stian er en super fyr og en kløpper på kjøkkenet, selv om han heier på feil fotball lag :=)

Hvorfor valgte du Altere?
– Jeg ble tilbudt jobben mot slutten av mitt andre år som student og syntes prosjektet hørtes spennende ut. Både fordi UtilityCloud var i tidlig utvikling og jeg kunne være med nesten fra start, og fordi jeg fikk mulighet til å jobbe med det jeg synes er gøy.

Kort om bakgrunnen din, utdannelse og erfaring?
– Jeg er nettopp ferdig med min bachelor i Informatikk – design og utvikling av IT-systemer, med en spesialisering innen maskinlæring. Har fra før erfaring fra både restaurant- og tømreryrket.

Hva driver deg på jobb?
– Det som driver meg mest på jobb er varierende og utfordrende oppgaver. Det er lite som slår følelsen av å endelig få til et problem man har jobbet med over lengre tid.

Din rolle i Altere?
– Min Rolle i Altere er litt over alt egentlig, men mest back-end, og mest SE. Jeg trives veldig godt med det.

Kort om deg?
– Jeg er en 33 år gammel familiefar til to, stasjonert i Halden og trives med det.

Hva gjør du når du har litt tid til overs?
– Selv om jeg har vært i overkant opptatt med jobb og studier det siste året, så har også jeg noen fritidsinteresser. Disse inkluderer diverse teknologier som forskjellige hjemmeservere, smarthus og diverse dingser, samt PC-bygging og gaming. Samtidig er jeg også interessert i fotball, Manchester United er laget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *