Nyheter og fagartikler
Nyheter

Møt våre unge talenter #Vetle Lode

Høgskolen i Østfold er en viktig rekrutteringsplattform for utviklingsavdelingen i Halden. Vårt nyeste tilskudd, Vetle Lode, har vi hentet rett fra skolebenken og han jobber som utvikler ved siden av studiene.

Vetle kommer fra Stavanger, men flyttet til Halden for å studere på Høgskolen i Østfold. Vi tok en prat med han for å bli bedre kjent.

Kort om bakgrunnen din, utdannelse og erfaring?

Jeg er 22 år, er på siste året av Dataingeniørstudiet ved HIØ i Halden. Har tidligere jobbet 2 år innen IT drift. Og har fagbrev i IKT-Servicefag

Hvorfor valgte du Altere?

.Jeg fikk inntrykk av at Altere var et godt etablert selskap som samtidig var i en spennende fase med mye vekst og muligheter. Samtidig ga Altere meg en mulighet til å prøve meg på deltid mens jeg fullførte studiet. Altere virket derfor som en spennende mulighet for noen som meg

Hva driver deg på jobb?

Min største motivasjon i arbeid er følelsen av at arbeidet mitt faktisk betyr noe og bidrar til fremgang. Jeg synes og det er viktig å jobbe i et positivt miljø hvor kollegaer spiller hverandre gode.

Din rolle i Altere?

Jeg starter i Altere som utvikler, i første omgang på deltid.

Hva gjør du når du ikke er på skole eller jobb?

Privat er jeg nok ganske rastløs, jeg ønsker alltid å prøve noe nytt eller å møte nye mennesker. Jeg har i løpet av årene prøvd nesten utallige antall sporter og aktiviteter, med turgåing og vektløfting som nåværende favoritter. Det sagt elsker jeg også en rolig kveld for meg selv en gang i blant.

Vetle på en av sine mange fjellturer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *