Møt våre unge talenter

En viktig del av vår strategi er å tilføre ny kunnskap og kompetanse til teamet, og et av våre ferskeste tilskudd er Tuva Bardal. Hun jobber som utvikler, og kommer rett fra Universitet i Bergen hvor hun har studert kognitiv vitenskap med fokus på kunstig intelligens og maskinlæring!

Hvorfor valgte du Altere?

Altere fremsto som et spennende selskap med interessante prosjekter. Som nyutdannet syntes jeg muligheten til å anvende kunnskapen min og utvikle ferdigheter i et mindre selskap hvor man får delta aktivt og jobbe tett med flinke folk med mye kompetanse virket forlokkende.

Kort om deg og bakgrunnen din?

.Jeg er 25 år og har studert kognitiv vitenskap med fokus på kunstig intelligens og maskinlæring. Tidligere har jeg blant annet jobbet som undervisningsassistent på universitet, og hatt kortere engasjementer som konsulent for maskinlæringsprosjekter. Dette er min første rene utviklerjobb.

Hva driver deg på jobb?

Jeg synes det er motiverende å få være med på å skape gode produkter og tjenester som man har tro på.

Noe artig du vil dele med oss?

For tiden tenker jeg på å lage min egen maskinlæringsmodell som kan klassifisere matsopp! Bortsett fra det er jeg veldig glad i å gå i fjellet og lage mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *